donderdag 28 mei 2009

Safety Jogger

Safety Jogger is een merk van veiligheidsschoenen en werkkledij. Alle veiligheidsschoenen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zoals beschreven door de ISO Euronormen. De verschillende EN normen voor veiligheidsschoenen even op een rijtje:

  • EN 345
    Veiligheidschoen voorzien van een versterkte neus die bestand is tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule en een druk van 1500 daN
  • EN 345 - S1
    Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool. Deze schoen heeft antistatische eigenschappen en een energie absorberende zool. Eerder geschikt voor droge weersomstandigheden.
  • EN 345 - S2
    Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool. Deze schoen heeft antistatische eigenschappen en een waterdichte zool. Hij bestaat uit waterafstotend bovenleer en is geschikt voor natte weersomstandigheden.
  • EN 345 - S2
    De zogenaamde bouwschoen. Lederen schoen met stalen neus. In een geheel geperste schoen met oliebestendige zool.Deze schoen heeft antistatische eigenschappen, een waterdichte zool en een stalen tussenzool. Hij bestaat uit waterafstotend bovenleer en is geschikt voor natte weersomstandigheden.

Een greep uit onze collectie veiligheidsschoenen vindt u HIER.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten